Els socis del Madrid aproven la creació del seu equip femení

L'Assemblea General Extraordinària de Socis Representants del Reial Madrid dona el vistiplau a Florentino Pérez perquè absorbeixi el CD Tacón

L’Assemblea General Extraordinària de Socis Representants del Reial Madrid va aprovar aquest diumenge de forma majoritària la fusió per absorció del CD Tacón, per la qual cosa aquest club, “la millor opció” per entrar en el futbol femení segons Florentino Pérez, jugarà a partir de la temporada que ve amb el nom del conjunt madridista. Els 894 socis van donar el vistiplau a aquesta proposta, anunciada per la Junta Directiva a finals del passat mes de juny, amb un total de 810 vots a favor, 44 en contra i 40 abstencions.

El CD Tacón, acabat de pujar a la Primera Iberdrola i que aquest dissabte va aconseguir la seva primera victòria davant l’Sporting Huelva (3-0) després de caure amb claredat contra el Barça en el seu debut a la màxima categoria del futbol espanyol, entrena i juga els seus partits de la competició a la Ciudad Real Madrid després del “marc de col·laboració transitòria” que van signar les dues entitats al juny. A partir de l’1 de juliol de 2020 prendrà el nom oficialment de l’entitat que president Florentino Pérez.

El màxim dirigent blanc va confirmar que aquesta operació li havia costat a l’entitat 300.000 euros. “A partir d’aquí, muntarem una estructura al voltant com en altres seccions i informarem de com evoluciona tot plegat”, va assenyalar el president madridista davant les intervencions de diversos socis que van mostrar la seva crítica a aquesta fusió. A més, davant els dubtes d’alguns d’aquests socis de per quin motiu no s’havia optat pel Madrid CFF, Florentino va ser clar. “No conec aquest altre club i no tinc cap inconvenient a parlar amb ells, però el CD Tacón és el que té les millors condicions per començar de zero”, va resoldre. 

“El futbol practicat per dones és una realitat incontestable i està creixent de manera espectacular. El Reial Madrid ha de formar part d’aquest fenomen mundial i ha arribat el moment que tingui el seu propi equip”, va afirmar Pérez als assembleistes presents. El mandatari va ressaltar que s’havien “valorat totes les opcions”, però que s’havia posat “l’accent en el futbol base”. “Per això, el CD Tacón és l’elecció més adequada, perquè té una estructura de pedrera que ens permetria continuar sent fidels a la nostra filosofia per a la detecció i el desenvolupament de joves talents“, va apuntar, recordant que els permet competir en la Primera femenina i que “no té contrets compromisos institucionals ni comercials que podrien ser condicionants”.

Més informació

Nou comentari