Món Esport
Sneijder, sobre la seva etapa al Madrid: “L’ampolla de vodka era la meva millor amiga”
  • CA

Wesley Sneijder publicarà aquest divendres la seva autobiografia, un llibre en el qual revelarà aspectes desconeguts de la seva trajectòria com a futbolista professional. Entre moltes altres coses, l’exjugador del Reial Madrid detallarà els motius del seu pas frustrat pel Santiago Bernabéu. En els seus dos anys amb la samarreta blanca no va aconseguir satisfer les expectatives generades al voltant del seu fitxatge i, més de deu anys després, explicarà tot el que va passar.

De fet, un fragment de l’autobiografia que s’ha avançat ja és molt més que clarificador. “Era jove i m’agradava l’èxit, ser el centre d’atenció. Les coses, però, van sortir malament. No hi havia drogues, però sí alcohol. Em vaig acostumar a viure com una estrella. Era adorat com a jugador del Madrid, gastava milers d’euros i li pagava coses a la gent. No em vaig privar de res. Vaig jugar força bé, però van dir que ho podria haver fet molt millor”, relata Sneijder, que després dels dos anys al Madrid (2007-2009) va fitxar per l’Inter de Milà.

“Em vaig quedar sol i vaig veure molt poc el petit Jessey”, afegeix en relació amb el seu divorci, que va afectar de forma clara a la seva carrera: “Només podia estar sol. Em vaig adonar que l’ampolla de vodka s’havia convertit en la meva millor amiga. Físicament no ho notava: seguia jugant, però cada vegada ho feia pitjor i clarament menys concentrat. La meva actitud no era digna del Madrid. Em mentia a mi mateix dient que tot anava bé i em vaig agafar a la meva intel·ligència futbolística. Corria menys i ho intentava amagar amb la meva tècnica. També pensava que ningú no ho notaria”, finalitza.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa