Món Esport
Es revelen noves injúries de Florentino contra llegendes del madridisme
  • CA
agraph -->

La sisena entrega de filtracions d’àudios de Florentino Pérez de converses privades del seu passat torna a centrar-se en llegendes del madridisme. Després que d’haver escoltat com parlava d’influir en la premsa madrilenya, el focus d’atenció torna a recaure en exfutbolistes, en aquest cas la Quina del Buitre, als qui acusa d’aprofitats. Són unes afirmacions de l’any 2009, també filtrades per El Confindencial.

Les paraules de Florentino Pérez són les següents: “Aquests tios pensen que poden viure del Madrid fins que morin. És una desgràcia, però és així. Però tots ells, eh! El Buitre, Sanchís, Míchel, Martín Vázquez… la Quinta del Buitre sencera. Aquests tios volen cobrar 100 milions a l’any del Madrid, ho tenen molt clar. I jo al Butragueño li he pagat eh… Al Míchel li vaig oferir 50 i em va engegar a prendre pel cul”.

Cal tenir en compte que la Quinta del Buitre és una de les generacions de futbolistes més importants de la història del club blanc. Malgrat que no van aconseguir cap Champions League, se’ls recorda per practicar un gran futbol i per ser gent formada a la pedrera merengue. Emilio Butragueño, el seu líder, és actualment representant institucional del Madrid i va ser qui fa anys va crear el terme de Ser superior per referir-se a Florentino Pérez.



Més notícies
Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
Els atacs de Florentino a Eduardo Inda i Tomás Roncero
Notícia: Els atacs de Florentino a Eduardo Inda i Tomás Roncero
Comparteix
Noves filtracions que demostren el poder del president del Reial Madrid sobre la premsa
Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
Les darreres filtracions de Florentino demostren la seva influència en la premsa de Madrid
Notícia: Les darreres filtracions de Florentino demostren la seva influència en la premsa de Madrid
Comparteix
El Confidencial continua revelant converses privades del president merengue

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a juliol 15, 2021 | 18:16
    Narcís juliol 15, 2021 | 18:16
    Cagum l' olla foradada .. què injúries ni llets . . una conversa privada/ íntima és una conversa privada o de llibertat total així sense cap mena de publicitat ni publicació quina fos ( només caldria un hom no pogués ni pensar . . no fos una eina captés son pensament i . . . ) ! PD : però, és que teniu caràcter espanyol sinò interessos espuris com alguns espanyols ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa