Revelats els set jugadors que abandonarien el Madrid a final de temporada

El diari AS calcula que el club blanc podrà guanyar 250 milions d'euros aquest estiu

Si bé el Barça es troba en una situació econòmica crítica coneguda per tothom, el Reial Madrid no es queda curt. Florentino Pérez ha explicat en diverses ocasions que el projecte de Superlliga tenia com a objectiu, entre moltes altres coses, salvar la situació econòmica dels grans clubs, inclosa l’entitat blanca. Així doncs, sense aquesta nova competició que no va tirar endavant, els merengues hauran de treure diners d’altres llocs.

Segons explica el diari AS, el club blanc està treballant en la venda de set futbolistes que, entre el valor aproximat que podrien deixar a la caixa i el que s’estalviarien en sous, alleugerarien la càrrega financera de l’equip en 250 milions d’euros. I no, Sergio Ramos no és un d’ells, ja que la voluntat del club és renovar-lo.

Alguns d’ells no són cap sorpresa. Álvaro Odriozola, Stefan Jovic i Dani Ceballos no han trobat mai el seu lloc al club merengue i han estat sempre entre la banqueta del Santiago Bernabéu i la cessió a altres clubs. Malgrat que això els ha devaluat, Florentino pretén treure algun rèdit dels seus traspassos i estalviar-se una bona suma de milions amb els seus salaris.

Tampoc no és gaire sorprenent el cas d’altres tres futbolistes, encara que sigui per motius diferents. Un d’ells és Mariano, que si bé ocupa una plaça important a l’equip, la de substitut del davanter centre Karim Benzema, ha demostrat no tenir nivell de gran club europeu. D’altra banda, Marcelo també sona, ja que, amb els anys, ha perdut tota aquella empenta i força que el feia ser un dels millors laterals del món. També abandonaria l’equip Isco Alarcón, qui, definitivament, ja no tindria cap nova oportunitat.

El cas que sí que sobta és el de Raphael Varane. El central francès és un indiscutible en la parella de l’eix de la defensa amb Sergio Ramos. Tanmateix, és Varane qui no vol renovar amb el conjunt blanc. El seu contracte acaba l’estiu del 2022 i si els merengues no el venen ara, no en podran treure diners. És, sens dubte, el futbolista que deixaria més diners a la caixa en un suposat traspàs.

Més informació

Nou comentari