Món Esport
El Reial Madrid es deixa dos punts en un partit boig (3-3)
  • CA

El Reial Madrid ha ensopegat per primera vegada aquesta temporada en signar un empat a tres al camp del Llevant. L’equip de Carlo Ancelotti ha començat guanyant, però després ha arribat a estar dues vegades per darrere al marcador. Els locals han jugat amb deu futbolistes i un jugador de camp de porter els últims minuts.

El partit ha començat de la millor manera pel Reial Madrid. Benzema ha rebut una gran passada d’Alaba i ha fet un retall dins l’àrea abans d’assistir Bale. El galès ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut potentíssim. El mateix jugador ha pogut signar el doblet durant la primera meitat. Primer, en rebre una centrada de Lucas Vázquez, que el davanter no ha aconseguit rematar amb el cap entre els tres pals tot i estar molt ben situat. Abans del descans, Bale ha provat un xut de falta molt llunyà que ha fregat el pal de la porteria del Llevant.

L’equip local ha igualat el partit 30 segons després de començar la segona meitat. Melero ha servit una passada en profunditat a Roger i el davanter ha definit amb un xut ras que ha entrat plorant a la porteria blanca. Deu minuts després, De Frutos ha enviat una centrada a l’àrea madridista i Campaña ha fet un golàs per mitjà d’una volea.

El Reial Madrid ha tornat a igualar el marcador per mitjà de Vinicius. El brasiler ha rebut una gran passada en profunditat de Casemiro i ha aprofitat la seva velocitat per arribar a l’àrea amb avantatge sobre la defensa i marcar amb un xut creuat. Però, l’alegria ha durat ben poc a l’equip de Carlo Ancelotti. Bardhi ha servit una falta lateral directa a l’àrea madridista i la pilota ha impactat en Alaba. El central blanc accidentalment ha deixat la pilota morta perquè Róber Pier fes el tercer del Llevant.

L’equip valencià ha pogut sentenciar al minut 82. De fet, Cantero ha arribat a driblar Courtois, però el seu xut a porteria buida ha anat directe al pal. El Llevant ha perdonat i ho ha pagat tot seguit. Benzema ha servit una pilota a Vinicius a la línia de fons i el brasiler ha definit a la perfecció amb un gran xut col·locat que ha significat l’empat.

El mateix brasiler ha estat el protagonista de la jugada següent, quan ha rebut una passada en profunditat i ha encarat Aitor Fernández tot sol. El davanter ha intentat driblar el porter i aquest ha tocat la pilota amb la mà fora de l’àrea i, per tant, ha estat expulsat al minut 87. Un jugador de camp com Rubén Vezo s’ha hagut de posar sota pals perquè els locals havien esgotat els canvis. No obstant això, els madridistes no han estat capaços de marcar el gol de la victòria.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa