Món Esport
Un Madrid fos fa el ridícul a Getafe (0-0)
  • CA

El Madrid té sort, però no sempre li val per aixecar els partits i avui ha estat un d’aquells dies. Amb aquest empat, els homes de Koeman tenen la possibilitat de superar als blancs en cas de vèncer, aquest dimarts pròxim, al mateix Getafe que avui ha fet la vida impossible als de Zidane.

La primera part ja ha estat un mal tràngol pel Reial Madrid. Als homes de Zidane els ha costat entrar al partit, un fet que el Getafe ha aprofitat per generar cert perill sobre la porteria de Courtois. El porter belga ha salvat el primer al minut sis de partit, i poc després Mata ha enviat una pilota al pal. Els blancs han reaccionat i Mariano s’ha trobat amb el gol. Tot i això, el VAR ha anul·lat el que podria haver estat el primer del Madrid.

El viacrucis particular del Madrid ha continuat durant la segona part. Tots dos equips s’han trobat encallats en un partit gris, i el Getafe s’ha sabut moure molt millor en aquest context. Això sí, Courtois ha estat l’home clau evitant en diferents ocasions el gol dels de Bordalás. Impresionant l’aturada que ha fet el porter belga després d’un xut de Maksimovic que ha rebotat en Isco.

Els minuts finals han estat una mostra del que acabarà sent aquesta temporada: jugadors esgotats, lesions, enrampades i poc nivell futbolístic. El Madrid, fos com el Getafe, ha buscat sense èxit un gol de la victòria que no ha acabat arribant mai. Tot no pot ser, Zidane. El Barça té una oportunitat d’or en 48 hores per guanyar el doblet.



Més notícies
Haaland celebra un gol | EFE
Picada d’ullet dels Haaland a Leo Messi
Notícia: Picada d’ullet dels Haaland a Leo Messi
Comparteix
A través de les xarxes socials, Haaland i el seu pare han elogiat la figura de l'argentí
Logotip de la UEFA | Europa Press
La Lliga amenaça a Barça, Madrid i Atlètic amb fer-los fora si segueixen en el projecte de la Superlliga europea
Notícia: La Lliga amenaça a Barça, Madrid i Atlètic amb fer-los fora si segueixen en el projecte de la Superlliga europea
Comparteix
Les federacions i les lligues s'uneixen per lluitar contra una competició tancada que consideren "cínica"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa