Món Esport
Ramos segueix deixant-se en evidència després de forçar la groga contra l’Ajax
  • CA
Sergio Ramos, durant el partit entre el Madrid i l'Ajax.
Sergio Ramos, durant el partit entre el Madrid i l’Ajax. | @SergioRamos

Sergio Ramos segueix donant-li voltes a la targeta groga que va forçar contra l’Ajax per netejar-se de cara als quarts de final. El central andalús va estar molt encertat a l’hora de fer la falta i veure l’amonestació després del bon resultat del seu equip al Johan Cruyff Arena, però ho va espatllar en reconèixer-ho, quelcom que la UEFA sanciona amb dos partits més (és a dir, si s’actua com s’ha fet amb anterioritat, el defensa es perdrà els quarts de final de la Champions en cas que el seu equip s’hi classifiqui).

 

Després ho va negar a través de les xarxes socials, però ja va ser massa tard i la UEFA no va dubtar a obrir-li un expedient. L’organisme que regula el futbol europeu encara no s’ha posicionat ni ha emès la sentència final, però Sergio Ramos ha seguit valorant la situació i, ara, afirma que el que va forçar va ser la falta, no pas la targeta groga. Aquestes són les seves declaracions en el diari Marca.

 

“Em sorprèn molt tot això. Jo em referia a forçar la falta, una falta que era inevitable; no a forçar la sanció. Era conscient que aquesta implicava la sanció, però no vaig tenir alternativa. Era un contraatac molt perillós en el minut 88, amb un partit obert i l’eliminatòria també. Per això vaig dir que mentiria si digués que no sabia que implicava sanció, de la mateixa manera que sabia que no tenia una altra opció que fer la falta. I a això em referia quan vaig dir que en el futbol cal prendre decisions complicades. M’ha sorprès molt tot això perquè si jo hagués volgut forçar una sanció, hauria pogut fer-ho fet en la fase de grups, en el partit contra la Roma. Ja estàvem classificats com a primers de grups i l’últim partit, contra el CSKA, era intranscendent”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa