El Madrid ja sap quant haurà de pagar per Mbappé

El PSG ha posat preu a la seva estrella

El París Saint-Germain (PSG) ja ha assumit que Kylian Mbappé, una de les seves grans estrelles, vol marxar al Reial Madrid. Tanmateix, el futbolista francès encara té un any de contracte amb el club parisenc i els seus propietaris no estan disposats a deixar-lo escapar fàcilment. El seu somni és veure’l aixecar una Champions League al costat de Leo Messi i de Neymar Jr. i és per això que les seves exigències per acceptar un traspàs són molt altes.

Segons avança el diari Le Parisien, estretament relacionat amb el PSG, l’entitat francesa demana fins a 220 milions d’euros per Kylian Mbappé. Cal tenir en compte que la primera oferta del Reial Madrid va ser de 160 milions d’euros, així que Florentino Pérez haurà de rascar-se la butxaca per treure 60 milions més si vol incorporar el seu davanter fetitxe.

El PSG demana aquesta quantitat per diverses raons. La primera i la més evident és per marcar territori, per deixar clar que ells dominen el mercat de fitxatges i que ells decidiran quines són les condicions sota les quals podria marxar un jugador que ells no volen que marxi. D’altra banda, malgrat que els diners no són un problema especialment important per als seus propietaris qatarians, el PSG haurà de pagar 35 milions d’euros al Mònaco pel traspàs de Mbappé, així que de la quantitat que pagui el Madrid, sempre se n’haurà de restar aquesta quantitat. A més a més, ells van pagar 180 milions d’euros per Mbappé més variables, així que en cap cas estan disposats a deixar-lo sortir per una quantitat ifnerior, quan és a París on s’ha convertit en estrella mundial. Si Florentino no vol o no pot arribar a aquesta quantitat, el PSG no tindrà cap problema en mantenir el davanter francès durant una temporada més.

Més informació

Comentaris

    ton cf. Agost 26, 2021 2:51 pm
    cap problema, amb el que li varen regalar de la plataforma Castor, encara n´hi sobren, i aixó que vol dir, doncs que paguem la festa de Madrid, com sempre
    uton c. Agost 26, 2021 2:53 pm
    que vol dir qUE COM SEMPRE PAGAREM LA FESTA DE mADRID I DEL mADRID, TOTA LA RESTA DE TONTOS ESPANYOLS.

Nou comentari