El president de la UEFA carrega contra Florentino Pérez

Aleksander Ceferin ha criticat el president del Madrid, que vol crear una Superlliga mundial

Aleksander Ceferin, president de la UEFA, no s’ha tallat a l’hora de valorar la possibilitat que, com ha filtrat el Financial Times, Florentino Pérez creï una Superlliga mundial que reuneixi els 40 millors equips del món i els distribueixi en dues lligues. El màxim dirigent de l’organisme europeu ha titllat el projecte del president del Madrid “d’egoista i forassenyat”.

“Si les informacions són certes, el pla és completament mesquí i egoïsta. Procedeix del president d’un club i d’un dirigent d’un organisme del futbol. És difícil pensar en una trama més egòlatra. Arruïnaria el futbol i el seu món; seria dolent per als jugadors, els seguidors i totes les persones relacionades amb el món del futbol. I molt poques persones en sortirien beneficiades”, ha valorat Ceferin en un comunicat.

Encara que Florentino tot plegat està negociant amb la FIFA i el CVC Capital Partners, la UEFA ja ha deixat clar que no veu el projecte amb bons ulls: “Afortunadament, hi ha sentit comú en el futbol per evitar que aquesta mena de projectes triomfin. De fet, ara per ara encara no em puc creure que algú se l’hagi imaginat“.

Més informació

Comentaris

    Toni Perez Desembre 7, 2019 7:40 pm
    Si i comprar i els arbitres per el RM. Com a la CE.

Nou comentari