Món Esport
La pregunta surrealista d’un jugador del Cadis a Benzema
  • CA

Un dels pilars del Cadis que va guanyar el cap de setmana passada el Reial Madrid a l’Alfredo Di Stefano, Rafael Giménez Jarque ‘Fali’, ha protagonitzat unes declaracions d’allò més sorprenents. El central valencià ha reconegut a El Día Después de Movistar+ que, durant el compromís contra el conjunt blanc, va fer una pregunta surrealista a l’estrella dels de Zidane, Karim Benzema.

“Quan Benzema corria, deixava anar aroma de perfum. Jo li vaig preguntar: ‘Quin perfum utilitzes, tio?’. Clar que li vaig preguntar, no et pots imaginar com olorava. Ell i la resta de jugadors del Madrid, fins i tot això fan bé. Em va mirar com dient: ‘Aquest noi és tonto”, ha explicat l’exjugador del filial del Barça entre rialles i en un ambient distès.

D’altra banda, Fali també ha revelat la seva peculiar forma de celebrar el triomf davant l’equip merengue. “Estem molt contents. De veritat que pensàvem que podia ser el dia de guanyar-los, ja que venien de jugar amb les seves seleccions. El diumenge al matí vaig trucar el meu cosí i li vaig dir: ‘Porta la guitarra que avui ens beurem una ampolla de whisky’. I me la vaig beure de cop”, ha explicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa