Polèmica a Madrid: enxampen Benzema criticant Vinícius de forma desagradable

El dimarts passat, el Reial Madrid va tornar a punxar a la Champions, encara que va aconseguir salvar un punt en l’últim moment de la seva visita al Borussia Mönchengladbach (2-2). La imatge del partit, no obstant això, no es va veure sobre la gespa: ho va fer als túnels de vestidors. Durant el descans, les càmeres de Téléfoot van captar una conversa molt polèmica entre Karim Benzema i Ferland Mendy.

“Fa el que vol. Germà, no juguis amb ell… Mare meva, juga contra nosaltres!”, va dir, segons el mitjà de comunicació citat, el davanter del Madrid al lateral esquerre sobre Vinícius Jr, que no va estar massa encertat en la primera meitat. En les paraules de Benzema no se sent cap nom, però els mitjans de comunicació madrilenys donen per fet que el destinatari de les crítiques era l’atacant brasiler.

Vinícius va ser substituït per Zidane al minut 70, quan el marcador era de 2-0 en contra del Madrid. Eden Hazard va entrar en el seu lloc i, al final, el conjunt blanc va aconseguir rascar un empat amb èpica. “Mentre els gossos borden, el nou passa”, ha escrit Benzema a les seves xarxes socials, un missatge amb el qual ha deixat clar que no l’afecta estar en el punt de mira.