Món Esport
Pochettino s’apunta a la llista de futuribles del Madrid: “Estic obert a nous projectes”
  • CA
Mauricio Pochettino, abans d'un partit del Tottenham.
Mauricio Pochettino, abans d’un partit del Tottenham. | EFE

Els camins de Mauricio Pochettino i el Reial Madrid s’han estat a punt de creuar més d’una vegada. Sense anar més lluny, és un secret a veus que l’únic que va impedir que l’argentí aterrés al Bernabéu el passat estiu va ser que aquest va firmar la renovació amb el Tottenham només dues setmanes abans que Zidane anunciés que no continuava a Valdebebas. Florentino Pérez va fiar el projecte a Julen Lopetegui, va desestabilitzar la selecció espanyola i, a més, el basc va fracassar estrepitosament.

 

Encara que el reglament va obligar el Madrid a fer-li fixa del primer equip a Solari (no podia estar tota la temporada com a interí), l’antic dirigent del filial merengue sempre s’ha vist com una solució temporal. El desastre madrileny a la Champions ho ha acabat de confirmar: Solari no serà l’entrenador blanc la pròxima temporada i, de fet, alguns mitjans de comunicació assenyalen que podria ser que ni acabés aquest curs. De moment, només té assegurat el càrrec en el partit d’aquest cap de setmana contra el Valladolid.

 

Les darreres hores, els noms de Mourinho i Zidane han tornat a ser sobre la taula del despatx de Florentino Pérez. El portuguès s’ha deixat estimar pel Madrid, però també ha assegurat que no hi ha cap contacte, mentre que el francès no tindria cap problema a tornar, però ho faria a partir del curs vinent. Amb el debat molt calent, Mauricio Pochettino, que acaba de classificar el Tottenham als quarts de final de la Champions, s’ha apuntat a la festa i ha fet un apropament cap al conjunt madrileny.

 

En declaracions a la Televisión Española, l’argentí ha assegurat que “per descomptat que sí que estic disposat a tornar a la Lliga espanyola”: “Estic obert a noves experiències i nous projectes. La meva relació amb Espanya és extraordinària (va estar 10 anys a l’Espanyol, set com a jugador i tres com a tècnic). Tant de bo algun dia pugui tornar-hi i fer un bon futbol que em permeti guanyar i fer gaudir la gent”. En relació a l’interès del Madrid, Pochettino ha valorat que el valora “molt positivament” perquè “algú veu que estem fent les coses bé”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa