Món Esport
La plantilla del Madrid es rebel·la contra Florentino: no a la Superlliga
  • CA
agraph -->

El projecte de la Superlliga comença a tenir tants detractors que sembla complicat que pugui acabar sent una realitat i més encara tenint en compte les últimes veus que s’han pronunciat en contra d’aquesta nova competició. David Beckham ha compartit una publicació molt celebrada a Instagram en la qual mostra el seu rebuig a la Superlliga. Entre totes les persones que hi han reaccionat favorablement hi ha ni més ni menys que quatre futbolistes de la plantilla del primer equip masculí del Reial Madrid, club fundador i del qual el president, Florentino Pérez, és el màxim impulsor de la nova competició.

Concretament, Luka Modric, Lucas Vázquez, Marcelo i Odriozola han fet “m’agrada” a la publicació de Beckham, qui, per cert, també té un passat madridista important. També han fet el mateix personatges del món de l’esport com Pau Gasol, James Rodríguez o Mauro Icardi.

Les paraules de Beckham són les següents: “Soc una persona que estima el futbol. Ha sigut la meva vida des que tinc memòria. L’estimava quan era petit com a aficionat i avui en dia encara ho soc. Com a jugador i ara com a propietari sé que aquest esport no és res sense els aficionats. Necessitem que el futbol sigui per a tothom. Necessitem que el futbol sigui just i necessitem competicions basades en la meritocràcia. Si no protegim aquests valors, l’esport que estimem està en perill”.

A tot això, cal recordar que Zidane no ha volgut posicionar-se a favor de la Superlliga. En roda de premsa, ha fet filigranes per no donar cap mena d’opinió al respecte, cosa que ha estat llegida com un intent de no donar suport sense fer-ho explícitament. Ha dit literalment que “són coses d’una persona, del president”.



Més notícies
Pep Guardiola, durant la seva etapa al Bayern | Europa Press
Brutal estripada de Guardiola contra la Superlliga: “No és esport si perdre no té importància”
Notícia: Brutal estripada de Guardiola contra la Superlliga: “No és esport si perdre no té importància”
Comparteix
L'entrenador del Manchester City, equip fundador d'aquesta nova competició, no s'ha mossegat la llengua
Zidane, en roda de premsa | EFE
Zidane no dona suport a la Superlliga
Notícia: Zidane no dona suport a la Superlliga
Comparteix
El tècnic del Madrid no s'ha volgut mullar, però tampoc no s'ha posat a favor de Florentino

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa