Món Esport
Pànic a Madrid: el PSG complica la sortida de Kylian Mbappé
  • CA

El somni estiuenc del Reial Madrid semblava molt a prop de complir-se aquest divendres. Diversos mitjans apuntaven que el PSG havia acceptat l’oferta madridista de 170 milions d’euros més 10 en bonificacions pel davanter francès Kylian Mbappé. No obstant això, l’escenari podria no ser tan favorable pels interessos de l’equip blanc. ‘El Chiringuito de jugones’ assegura que el club francès encara no ha respost a la proposta del Madrid per l’atacant. Per tant, les negociacions estarien ara mateix en un punt mort.

El president madridista, Florentino Pérez, va traslladar la seva darrera oferta per Mbappé el passat dijous i espera una contestació per part del PSG que encara no s’hauria produït. L’única reacció oficial per part del club francès han estat unes declaracions del seu director esportiu, Leonardo Nascimento, a ‘El Chiringuito de jugones’ on assegura que “no ha canviat res, estem en la mateixa situació“.

L’oferta madridista de 170 milions més 10 en bonificacions per Mbappé és la segona proposta que fa arribar el club a l’entitat parisenca. La primera d’elles era de tan sols 160 milions i no va satisfer ni de bon tros la directiva del PSG. De fet, el mateix Leonardo va manifestar després de rebre aquesta oferta que “no és la quantitat que considerem. No vendrem a un jugador per menys del que vam pagar per ell amb 18 anys“. El club francès va abonar 180 milions d’euros al Mònaco pel traspàs d’Mbappé fa quatre anys i ara vol recuperar aquesta inversió.

Un dels motius pels quals el Paris Saint Germain podria estar tensant la corda en les negociacions per Mbappé és la seva emprenyada amb el Reial Madrid. El director esportiu del club va explicar els motius del malestar dels francesos amb l’entitat madridista: “Des de fa dos anys, el Madrid ha tingut un comportament incorrecte i il·legal, contactant amb el jugador i el seu entorn. La prova d’aquesta estratègia és la de presentar una oferta faltant set dies pel tancament del mercat i quan queda un any perquè acabi el contracte del jugador”.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, durant la seva primera etapa al United | Manchester United FC
Cristiano Ronaldo fitxa pel Manchester United
Notícia: Cristiano Ronaldo fitxa pel Manchester United
Comparteix
Els 'red devils' fan oficial el retorn de l'astre portuguès
Ilaix Moriba, durant un entrenament | FC Barcelona
Ilaix força la seva sortida i el Barça es remet als 20 milions
Notícia: Ilaix força la seva sortida i el Barça es remet als 20 milions
Comparteix
El jugador hauria arribat a acords amb el Tottenham i el Leipzig, però no volen pagar tant per ell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa