Món Esport
El Madrid fa una oferta multimilionària per Mbappé i el PSG la rebutja
  • CA

En les darreres hores, el nom del davanter francès Kylian Mbappé ha saltat a la palestra de l’actualitat de forma gairebé inesperada. Després que durant els darrers dies el París Saint-Germain (PSG) expliqués que la seva estrella continuaria una temporada més al club, el Reial Madrid ha aprofitat que el jugador està pressionant per marxar per presentar una ofensiva molt difícil de rebutjar.

El club blanc, segons va avançar el programa El Chiringuito de Mega, estretament relacionat amb el president blanc Florentino Pérez, ha ofert fins a 160 milions d’euros per a Mbappé, un futbolista que, cal recordar, finalitzarà contracte l’any vinent i pot marxar gratuïtament el pròxim estiu. Aquesta gran quantitat de diners s’ha entès com un missatge del Reial Madrid al jugador, per demostrar-li que el volen, que el volen ja i que no en dubten gens.

Tanmateix, segons informa el diari francès Le Parisien, molt connectat amb les altes esferes del PSG, el club francès hauria rebutjat aquesta primera oferta. L’emirat de Qatar vol veure el trident format per Kylian Mbappé, Leo Messi i Neymar Jr. jugar junts durant una temporada i, fins i tot, somia amb veure’ls aixecar una Champions League. Ara bé, el que sí que ha transcendit és que el PSG començaria a escoltar ofertes a partir dels 190 o 200 milions.

Durant els pròxims dies es preveu un estira-i-arronsa entre ambdós clubs. Quan queda menys d’una setmana per al tancament del mercat de fitxatges, el Madrid haurà de reaccionar amb rapidesa per estudiar si poden arribar a la quantitat que els demana el PSG o si esperen un any perquè arribi de forma gratuïta. El fitxatge de Mbappé seria un cop molt dur a la Lliga, que, sense cap clar referent al dia d’avui, veuria com el Madrid es convertiria en el gran favorit a guanyar-ho tot.



Més notícies
Mbappé i Messi, durant el duel de Champions | @KMbappe
Les declaracions de Mbappé que preocupen Messi
Notícia: Les declaracions de Mbappé que preocupen Messi
Comparteix
El davanter francès ha trencat el silenci
Messi i Cristiano, abans d'un clàssic | EFE
El PSG vol reunir Messi i Cristiano
Notícia: El PSG vol reunir Messi i Cristiano
Comparteix
Així ho ha insinuat el germà de l'emir de Qatar a les xarxes socials

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Coutinho a agost 25, 2021 | 14:56
    Coutinho agost 25, 2021 | 14:56
    Multimillonaria .. Os recuerdo el fichaje del gran Coutinho que tanto juega en el Barça y tantos ingresos aporta al club desde el punto de vista de marketing: - Precio Traspaso Coutinho al Barça: 120 millones + 40 Millones en Variables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa