Noves filtracions de Florentino sobre Casillas: “És molt curt”

També ataca l'exparella del porter madrileny Sara Carbonero

Continua l’incendi a la Casa Blanca. Després que El Confidencial hagi filtrat uns àudios en els quals Florentino Pérez, actual president del Reial Madrid, faltava el respecte i menyspreava Iker Casillas i Raúl González l’any 2006, el mitjà de comunicació ha continuat atacant amb noves filtracions d’anys posteriors. En aquestes, l’exdavanter surt del focus de la polèmica i Casillas és la diana de totes les crítiques.

En tractar-se de converses privades, Florentino no s’està de res i les seves paraules són molt dures. Segons revela El Confidencial, el president blanc va dir el 2008: “El Casillas, pobre, no té dos dits de front. Jo el conec a la perfecció i és molt curt. Es nota molt quan no està bé amb la seva xicota, perquè està absent. És un nen petit, un gosset faldiller. És molt infantil”. També li trobava problemes físics per ser porter del Madrid: “És baix i no hi veu bé de lluny”. Cal destacar que en aquesta època no era president, ja que fins al 2009 no recuperaria el càrrec que va perdre el 2006.

En aquest sentit, Florentino també insinua que la seva intenció era fer fora Casillas per incorporar un altre jugador, però que l’estima que tota l’afició li tenia ho dificultava: “Jo em vull endur Buffon, que és barat, però sé que a tots vosaltres us agrada molt l’Iker. És acollonant”. I de la mateixa manera que apareix en les altres filtracions, insisteix en la idea que “Casillas no és porter per al Reial Madrid”.

De les paraules de Florentino en aquestes segones converses que han estat revelades també es desprèn un comportament molt masclista cap a Sara Carbonero, exparella d’Iker Casillas. Aquestes declaracions són del 2012: “No me’n fio d’aquesta noia. Van a la fama, es tornen boges… és creu que és una artista de cine”. A més a més, també va assegurar: “Li estan repartint hòsties a la Carbonero, perquè no és molt llesta”.

Més informació

Comentaris

  Doctor Strangelove Juliol 13, 2021 5:16 pm
  Torna a tenir raó el talp Casillas és més curt que el passeig marítim de Madrid! Doc.
  Espectador Juliol 13, 2021 10:55 pm
  Florentino te tota la raó.
  Muriño Juliol 14, 2021 12:12 pm
  ilFlorentino no es curt, si no embècil

Nou comentari