Nova victòria polèmica del Madrid (2-0)

El Reial Madrid ha aconseguit aquest dimecres la seva sisena victòria consecutiva, cinc d’elles a la Lliga Santander. El conjunt blanc ha tombat el Granada amb patiment i una imatge poc brillant (2-0). Casemiro, a la represa, i Benzema, al temps d’afegit, han marcat les dianes de l’equip de Zidane, que empata amb l’Atlètic de Madrid al capdavant de la classificació, encara que ha disputat dos compromisos més.

La primera part del duel entre madrilenys i andalusos ha estat marcada per la polèmica. Ni l’àrbitre ni el VAR han xiulat un penal força clar de Casemiro sobre Yangel Herrera just abans del descans que, sense cap mena de dubte, podria haver tingut molta transcendència en el marcador final. Com també ho podria haver tingut un error de Varane en els primers instants del partit, però Puertas no ha sabut aprofitar-lo. El Madrid, per la seva banda, no ha fet massa cosa en els primers 45 minuts i, a més, ha lamentat la lesió muscular de Rodrygo.

A la represa, els de Zidane no han necessitat fer pràcticament res per evitar que els tres punts se n’anessin de Valdebebas. Casemiro ha recollit una gran centrada d’Asensio i ha avançat el Madrid abans de l’hora de joc. El Granada, visiblement desgastat per l’acumulació de minuts, ha intentat reaccionar sense èxit. Quan els de Diego Martínez estaven bolcats a la recerca de l’empat, Benzema ha dictat sentència.