Món Esport
Mourinho obre la porta a tornar al Madrid
  • CA
José Mourinho, durant el partit entre el Manchester United i el Young Boys a Old Trafford. | EFE

“Aquest club sempre ha tingut més candidats que Julia Roberts”. D’aquesta forma ha resumit Santiago Solari, actual entrenador del Madrid, el fet que l’entorn blanc estigui aprofitant el mal moment blanc per vaticinar el retorn de Mourinho al Santiago Bernabéu. El tèctic argentí, en la roda de premsa prèvia al partit de Champions contra l’Ajax, no ha volgut valorar la possibilitat que el portuguès torni a la banqueta madridista, però el mateix Mourinho sí que ho va fer aquest passat cap de setmana.

 

“Si crec que el club és el correcte, si l’estructura és correcta i si les ambicions són correctes, no tindria cap problema a tornar”, va valorar l’exentrenador del Manchester United a BeIN Sports, d’on és comentarista, durant el partit entre el Liverpool i l’Everton. “Que un lloc en el qual vas estar desitja que tornis és motiu d’orgull. I més si és el Reial Madrid, un icònic”, va afegir.

 

L’única realitat fins al moment, no obstant això, és que el Madrid està eliminat de la Copa del Rei, té el Barça, líder de la Lliga Santander, a 12 punts i tornarà a fiar l’èxit de la seva temporada a la bala de la Champions League. Els darrers tres anys li ha sortit bé, però en cas que el final no fos el mateix aquest curs, Florentino Pérez actuarà per catapultar un projecte que, des de l’arribada de Lopetegui i la marxa de Cristiano, està en punt mort.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa