Món Esport
Mourinho diu “no” al Madrid
  • CA

Cop de porta de José Mourinho al Reial Madrid. L’entrenador portuguès s’ha destacat com a possible substitut de Julen Lopetegui davant els rumors que apuntaven al seu retorn al Santiago Bernabéu. El tècnic, que és “feliç” al Manchester United i vol “acabar el meu contracte aquí”, ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit del seu equip contra la Juventus de Cristiano Ronaldo per deixar clar que la seva intenció és continuar a Old Trafford.

 

“Em ve de gust estar aquí. Vull acabar el meu contracte i seguir al Manchester fins al darrer dia. Només penso en això. No vull contestar a les preguntes dels periodistes espanyols perquè només estan interessats en el Madrid i en Cristiano Ronaldo. Jugarem contra un dels millors equips d’Europa, la Juventus, i la roda de premsa està anant en una altra direcció que jo no tinc intenció de seguir“, han estat les seves declaracions quan ha estat preguntat per l’interès de Florentino en tornar a comptar amb els seus serveis per solucionar la crisi de futbol i de resultats del conjunt de la capital espanyola.

 

En la mateixa compareixença, Mourinho ha opinat que Cristiano “és un dels millors jugadors de tots els temps i ningú pot dir el contrari” i s’ha mostrat confiat que aquest dimarts els seus futbolistes rendiran tan bé com en els últims dos compromisos, en què “hem demostrat la nostra millor versió”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa