Món Esport
Morata salva el Madrid entre els xiulets de l’IPIC Bernabéu (2-1)
  • CA

El Madrid ha guanyat a l’Athletic gràcies a Morata, el ‘canterà’ blanc, que ha fet de revulsiu el dia del seu 24è aniversari i ha solucionat, un cop més, la papereta a un Madrid gris i abandonat per Cristiano, que ha desaparegut i no se l’espera durant els mesos vinents.

  

 

 

Un gol de Sabin Merino (27′) ha igualat el gol de Benzema (7′) i ha desfermat la capsa de Pandora del madridisme, que ha xiulat a Cristiano Ronaldo primer i l’actitud blanca després, vistes les escomesses de l’Athletic Club al Bernabéu. Només el gol de Morata al 82 ha calmat els ànims de l’Ipic Bernabéu

El Madrid no ha jugat bé, confiant el seu futbol, com gairebé sempre, a batzegades, a ratxes de rauxa futbolística i a l’empenta de determinats futbolistes, que encara defenses l’ADN de supervivència blanca.

 

L’equip de Zidane no acaba de trobar-se sense Modric ni Casemiro, incapaç d’imposar-se al conjunt basc amb claredat. Només Marcelo i un voluntariós Kovacic semblen tenir ganes d’anar pels partits, més enllà de Benzema, l’únic jugador amb un rendiment acceptable de la intocable “BBC”.

El públic de l’Ipic Bernabéu s’ha impacientat, igual que Florentino davant les preguntes incòmodes de determinats socis a l’assemblea, incapaç el màxim mandatari blanc de tolerar qualsevol brot de dubte sobre la seva gestió faraònica.

I qui dia passa, any empeny; un model esportiu caduc, un màxim mandatari que no escolta ningú, un Bernabéu que passarà a tenir nom d’hipòdrom i un equip que cada dia juga pitjor, intimidat per un Athletic seriós però poc ofensiu.

Cristiano està a un nivell deplorable i camufla les seves mancances amb piscines impròpies d’un gran jugador. Fins i tot ha fallat un gol molt fàcil al darrer segon de partit. A Madrid ja preparen el relleu del rei, intentant coronar Gareth Bale, tot i que el jugador amb més perill i qualitat de la BBC és Benzema.

El Reial Madrid ha acabat guanyant un partit amb un guió que hem vist moltes vegades: un mal partit solucionat, un cop més, gràcies a l’èpica de l’Ipic Bernabéu. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa