Situen Mbappé al Madrid aquest estiu

El davanter francès ja hauria comunicat al club que vol marxar

Un dels davanters de moda, Kylian Mbappé, està molt pendent del seu futur. El jove futbolista del París Saint-Germain hauria decidit no renovar amb el conjunt francès per buscar una sortida i ja ho hauria comunicat al seu club, segons han informat diversos mitjans. D’aquesta manera, el PSG es trobaria en una situació molt complicada els pròxims anys, ja que Neymar s’estaria plantejant una opció similar.

A més a més, la Cadena SER ha revelat que Mbappé ja hauria triat el seu destí. Aquest seria, ni més ni menys, el Reial Madrid. Florentino Pérez està enamorat del davanter francès des de fa anys i aquest estiu tindria una oportunitat única per fer-ho. Les dues parts estan d’acord, el gran problema, però, són els diners i l’acord amb el PSG. El Madrid no passa per una bona situació econòmica i incorporar Mbappé els seria gairebé impossible.

Una de les altres vies que s’obre per als merengues és la de convèncer el davanter francès perquè jugui una temporada més a París i així, quan se li acabi el contracte el 2022, pugui arribar al Santiago Bernabéu sense haver de pagar cap traspàs. Ara bé, és una opció arriscada perquè algun altre club se’ls pot avançar durant tot aquest temps. Tanmateix, és una idea similar a la que tindria el Barça amb Neymar, també per al 2022.

Més informació

Nou comentari