Món Esport
El Madrid passa per sobre d’un València molt feble (2-0)
  • CA

Bon inici de partit del Reial Madrid, que ha arrancat el partit amb Benzema de titular, però pendent de qualsevol problema al turmell. De fet, Mariano ha estat escalfant durant els primers minuts per si es donés el cas que el francès no pogués continuar.

Si Benzema s’aguantava amb pinces i havia de ser substituït en qualsevol moment, ha passat ans el contrari: el nou ha obert el marcador. Al minut 12 de la primera, el davanter francès ha culminat una bona arribada en contraatac del Madrid. El blanc ja suma 17 gols aquesta temporada, i 12 d’ells a la Lliga Santander (1-0).

El València s’ha quedat un descol·locat amb el gol del Madrid, però els blancs s’han trobat amb un obstacle al minut 25 de partit. Carvajal, que avui tornava després d’una lesió muscular a la cuixa dreta, s’ha lesionat exactament al mateix lloc. Però si una cosa té el Madrid, i la sap fer bé, és sobreviure i, de pas, guanyar. Els blancs han començat a assetjar la porteria del València i al minut 42 Toni Kroos ha marcat el segon dels blancs amb la cama dreta (2-0).

La segona part ha començat amb el primer llançament entre els tres pals del València, que ha millorat lleugerament la imatge en comparació a la què estava donant abans del descans: lamentable. Així i tot, l’amo i senyor del partit ha seguit sent el Madrid, que en una arribada de Mendi ha pogut fer el tercer. El VAR, però, ha fet de les seves i aquest cop ha caigut la creu pels blancs: gol anul·lat per fora de joc del francès.

El partit ha seguit amb la mateixa dinàmica durant els últims minuts. El Madrid s’ha mantingut bé i ha estat efectiu defensant el resultat. D’altra banda, el València ha seguit mostrant un rendiment molt just. Els valencians no han estat rivals pels blancs que han sumat 3 punts més i conserven la segona plaça amb un partit més que el Barça.



Més notícies
Sergio Ramos, abans d'un partit del Madrid | Europa Press
Sergio Ramos no pot cobrar el què vol per culpa de Gareth Bale
Notícia: Sergio Ramos no pot cobrar el què vol per culpa de Gareth Bale
Comparteix
El salari del gal·lès compromet qualsevol operació del Madrid
Casemiro, jugador del Madrid | Europa Press
El Getafe no oposa resistència i el Madrid es retroba amb les bones sensacions (2-0)
Notícia: El Getafe no oposa resistència i el Madrid es retroba amb les bones sensacions (2-0)
Comparteix
Els blancs han guanyat a Valdebebas, però han perdut Marcelo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa