Món Esport
Madrid s’excita amb el possible fitxatge de Neymar Jr
  • CA

Els rumors de vincle entre Neymar Jr i el Reial Madrid segueixen creixent. Aquest dimecres, el diari AS ha assegurat, després de diversos mesos de remor al voltant de la figura del davanter brasiler i el club blanc, que l’internacional del PSG ja negocia el seu futur contracte amb l’entitat de la Castellana. Segons el rotatiu esportiu, un emissari del Madrid s’ha vist amb Neymar Jr en dues ocasions durant els darrers mesos, a Rio de Janeiro, en sengles reunions celebrades a la mansió propietat del jugador.

Per a Florentino Pérez, tal i com ho fou per a Santiago Bernabéu a l’hora de pispar-li Alfredo Di Stéfano al Barça l’any 1954, el fitxatge de Neymar Jr és gairebé una qüestió d’Estat. El president del Reial Madrid el vol veure a l’estadi de la Concha Espina des de l’any 2010 i no cessa en les pressions per aconseguir la seva incorporació. L’AS explica que el preu del futbolista ascendiria a uns 260 milions d’euros.

 

En aquest mateix sentit, l’exjugador blanc Paul Breitner no en té dubtes. “Neymar serà molt important l’any que ve en el Reial Madrid”, ha assegurat en un programa futbolístic de la cadena alemanya Sport1. A Madrid, l’excitació pel possible fitxatge de l’exblaugrana va en creixement.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa