El Madrid pateix més del necessari per superar l’Osasuna (2-0)

Tot i sumar els tres punts i el resultat aparentment còmode, el Madrid ha patit més de l’esperat per guanyar un partit, a priori, fàcil. Els de Zidane no han pogut trencar les taules fins a quinze minuts del final, i el desgast patit els pot passar factura el pròxim dimecres davant el Chelsea.

El matx ha començat ja amb els blancs marcant el tempo del partit. Hazard i Militao han estat els jugadors que han tingut les oportunitats més clares, però s’han trobat amb un Sergio Herrera, el porter de l’Osasuna, inspiradíssim. D’altra banda, els navarresos han tingut la seva oportunitat sorgida de les botes de Chimy Ávila. L’argentí ha perforat la porteria blanca, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

La segona part ha seguit la dinàmica del primer temps. Tot i que, per part de l’Osasuna, Moncayola ha posat l’ai al cor dels blancs. El Madrid s’ha bolcat en atac i ha acabat trobant la recompensa a quinze minuts pel final del partit. A la sortida d’un córner, Militao ha rematat de cap de forma excel·lent i ha salvat el seu equip. El brasiler s’està convertint en un dels homes més perillosos del Madrid.

Amb l’Osasuna centrat a buscar l’empat de forma desesperada i desendreçada, una carrera de Karim Benzema mal defensada pel conjunt navarrès ha acabat amb un gol còmic de Casemiro. El brasiler ha intentat controlar la pilota i amb moltíssima sort, l’intent de control ha acabat al fons de la xarxa d’Herrera. Si el nivell dels blancs és aquest, alguns punts es deixaran d’aquí a final de temporada.