Un Madrid gris pateix per emportar-se tres punts d’Osca (1-2)

Un Madrid necessitat de punts ha visitat l’Alcoraz aquesta tarda i, havent sumat vuit dels últims quinze punts possibles, ha lluitat i ha patit per arrancar una victòria poc lluïda al camp del cuer.

Inici pobre del Reial Madrid tot i dominar la posesió, amb únicament Vinicius, i poc encertat com sempre, com a generador de certa sensació de desequilibri. Mentrestant, un Osca sense gaires arguments esperava les seves oportunitats a la contra. Ja ben entrats a la primera part Benzema ha tingut dues oportunitats pels blancs, però ha topat amb la defensa i el porter del conjunt aragonès. A nivell defensiu, Casemiro marcava territori, com és ja habitual, amb jugades al límit del reglament.

La sorpresa ha arribat just al minut dos de la segona part. Un golàs amb la cama esquerra de Javi Galan ha entrat per l’escaire i ha fet saltar les llums d’alerta a l’equip blanc (1-0). El cuer s’ha carregat de confiança i, en l’acció següent, l’Osca ha filat una jugada magistral per a Rafa Mir, que ha tingut el segon a les seves botes. El travesser, però, ha tornat a obrar el miracle per l’equip blanc. I el Madrid ho ha aprofitat. Pocs minuts més tard, Benzema ha llençat una falta que ha trobat el pal, el rebuig de la fusta ha enviat la pilota al , i Varane només ha hagut d’empènyer la pilota fins al fons de la xarxa (1-1).

Amb el partit totalment obert, l’Osca no s’ha conformat amb l’empat i ho ha seguit intentant amb arribades de Rafa Mir, el principal focus de perill dels aragonesos, que ha tingut un parell d’oportunitats molt clares. El partit s’ha trencat i per l’altra banda, una centrada de Vinicius ha estat desaprofitada per Benzema, que ha fallat un gol cantat.

El gol del Madrid s’ensumava, i Varanne ha rematat a plaer al minut 83′ per fer pujar l’1 a 2 al marcador. Segon gol de Varane. L’Osca ho ha intentat els últims minuts, però el Madrid ha sabut gestionar el resultat amb èxit. Amb aquest resultat, els blancs superen al Barça a la classificació a l’espera que els catalans juguin demà el seu partit corresponent davant el Betis.