El Madrid celebra el liderat al ritme de samba brasilera (2-0)

El Reial Madrid és el nou líder en solitari de la Lliga Santander. El conjunt blanc ha derrotat l’Osasuna al Santiago Bernabéu gràcies a les dianes de dos joves futbolistes brasilers, Vinícius i Rodrygo, que han aprofitat les rotacions de Zidane per reivindicar-se i col·locar el seu equip al capdavant de la Primera Divisió espanyola després de l’ensopegada de l’Athletic Club contra el Leganés (2-0).

Els merengues no han fet un partit perfecte, ni de bon tros, però sí que han aconseguit imposar la seva autoritat des del primer moment del partit contra un Osasuna que ha donat descans als homes que més minuts havien acumulat durant els primers compromisos de la temporada. Zidane ha fet el mateix i ha sortit d’inici sense Courtois, Carvajal, Varane, James, Hazard i Benzema, a la banqueta, ni Gareth Bale, a la grada. A mesura que han anat passant els minuts el Madrid ha anat tancant cada vegada més els navarresos i, en una acció puntual, Vinícius ha batut Rubén amb un xut mossegat des de fora de l’àrea.

Vinícius, durant el Madrid Osasuna | EFE

El jove extrem brasiler ha passat dels seus primers xiulets al Bernabéu al seu primer gol de la temporada. L’atacant no està passant per un bon moment i gran prova d’això han estat les llàgrimes que li han caigut després de veure porteria. El gol ha premiat la superioritat local de la primera meitat i ha començat un triomf madrileny que s’ha certificat a la represa. Luka Jovic ha vist porteria ben entrada la segona meitat, però el VAR ha anul·lat la diana per fora de joc i el Madrid ha hagut d’esperar a l’aparició de Rodrygo per sentenciar el matx.

El també brasiler només ha necessitat tocar una pilota en el dia del seu debut per il·lusionar el madridisme amb una diana que ho ha tingut tot: un control extraordinari, una bona conducció i una definició molt precisa. Encara quedaven 20 minuts per al final del partit, però l’Osasuna no ha ofert símptomes de reacció i s’ha vist obligat a tornar cap a Pamplona amb les butxaques buides. Els de Zidane, per la seva banda, han deixat enrere l’Athletic Club i s’han col·locat com a nous líders en solitari de la Primera Divisió espanyola.