Món Esport
El Madrid no falla i fa un pas de gegant cap a la Lliga (1-0)
  • CA

El Getafe és un equip molt feixuc. El conjunt de José Bordalás té una filosofia de joc molt clara que fa de la pressió ferotge la seva millor amiga. Tots els partits contra els madrilenys s’han de suar moltíssim. El Reial Madrid, que aquest dijous s’hi ha enfrontat amb la voluntat d’aprofitar l’ensopegada del Barça davant l’Atlètic de Madrid, ha patit de valent per no desaprofitar l’oportunitat de sentenciar mitja Lliga, però no ha fallat gràcies a un gol de Sergio Ramos d’un penal sobre Dani Carvajal quan només faltaven deu minuts per al final.

El lateral dret ha desencallat, amb una jugada puntual, un partit que els de Zidane s’havien complicat moltíssim. El Getafe no ha concedit pràcticament cap ocasió: un xut de Vinícius que David Soria ha aturat providencialment ha estat tot el balanç ofensiu dels líders de Primera abans del gol que ha permès que els tres punts es quedessin a Valdebebas. El compromís, com ja és habitual, no ha estat exempt de polèmica: els visitants han demanat dos possibles penals del mateix Carvajal a la primera meitat. A l’àrea de Courtois, no obstant això, ni l’àrbitre ni el VAR hi han vist res.

Després de mastegar sorra i guanyar gràcies a una jugada aïllada, el Madrid ha acabat la jornada a quatre punts del Barça, l’altre aspirant al títol. Tenint en compte que només queden cinc partits per disputar, que el conjunt blanc només ha guanyat des que va reprendre’s la competició i que té el goal average a favor amb l’equip blaugrana, els de Zidane han fet un cop a la Lliga pràcticament definitiu. Només un canvi de guió inesperat permetrà que el Barça capgiri la situació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa