Món Esport
El Madrid no falla i es classifica per als vuitens com a primer de grup (2-0)
  • CA

El Reial Madrid ha guanyat el Borussia Mönchengladbach i s’ha classificat com a primer per als vuitens de final de la Champions League. Dos gols de Karim Benzema han permès als de Zidane oblidar una mala fase de grups i fer com si res no hagués passat. El conjunt blanc, d’aquesta forma, evitarà equips com el Bayern, el Manchester City, el Liverpool o el PSG en la primera eliminatòria a vida o mort.

Els de Zidane no han notat la pressió i han sentenciat el partit abans del descans. Liderats per un Luka Modric impecable que ha governat el mig del camp a la seva voluntat, els madrilenys no han donat cap opció al setè classificat de la Bundesliga. Només han hagut de passar nou minuts perquè el Madrid, que se sent més còmode que ningú en aquesta mena d’enfrontaments, ja es veiés al davant al marcador gràcies a una centrada de Lucas Vázquez que no ha desaprofitat Benzema.

Abans del descans, el davanter francès ha fet el segon després d’una nova centrada lateral, en aquest cas de Rodrygo. La diana ha estat mortal per als interessos alemanys. El Borussia Mönchengladbach no ha ofert símptomes de reacció i, encara que el Madrid ha perdonat diverses oportunitats clares, el triomf i la classificació merengue no ha perillat en cap moment.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa