El Madrid se la juga a Europa: “No contemplo una altra cosa que no sigui passar”

Zidane es mostra tranquil i assegura que el seu equip “està centrat únicament a fer un gran partit”

L’entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, té clar que el missatge del vestidor blanc ha de ser que no contempla una altra cosa que no sigui guanyar el Borussia Mönchengladbach i passar als vuitens de final de la Champions League.

“No estic pensant en una altra cosa que no sigui passar, és el que volem fer. No contemplo una altra cosa que no sigui això. I els jugadors, igual. Els periodistes podeu pensar i opinar i parlar, però nosaltres estem centrats únicament a fer un gran partit”, ha manifestat en roda de premsa.

Si bé el Reial Madrid pot acabar líder del seu grup, també té opcions d’acabar en tercera posició i classificar-se per a l’Europa League o, fins i tot, ser últim i quedar fora d’Europa. Zidane, però, no completa aquests escenaris. “Sabem que el que volem és sumar els tres punts i acabar la fase com a primers. Només tenim això al cap. És una gran oportunitat per a nosaltres de demostrar el que som com a equip”, ha apuntat.

Tampoc ha volgut parlar de l’hipotètic “judici” a la seva figura ni del fet que guanyar el Sevilla li permetés mantenir el càrrec. “No entro en això. Ens importa el partit, fer les coses bé com a equip, demostrar el que som. El que m’interessa a mi és això. No entro a valorar la resta”, ha reiterat.

Més informació

Nou comentari