Món Esport
El Madrid deixa la Lliga vista per a sentència (1-2)
  • CA

El Reial Madrid només necessita dos punts per proclamar-se campió de la Lliga Santander. El conjunt blanc ha assaltat el Granada (1-2) i ha mantingut l’avantatge de quatre punts respecte al Barça, segon classificat, quan només queden dues jornades per al final de la temporada. Els de Zidane han acabat demanant l’hora al Nuevo Los Cármenes, però han mantingut la seva condició d’invictes des que es va reprendre la competició: han guanyat els nou compromisos que han disputat.

La primera meitat de l’equip madrileny ha estat molt bona. El Granada s’ha vist completament superat pel seu rival i, a més, quan només s’havia disputat un quart d’hora de joc ja perdia per 0 gols a 2. Mendy, amb una gran jugada individual l’ajuda inestimable de la passivitat de la defensa andalusa, ha fet el primer; Benzema, novament letal des de dins de l’àrea, han previst una nit molt tranquil·la per als interessos de Zidane. A la represa, no obstant això, la cosa s’ha complicat.

El conjunt dirigit per Diego Martínez ha recordat a tothom per què es troba a només quatre punts de les posicions que atorguen la classificació per a l’Europa League. El Granada ha fet un pas endavant i no només ha retallat distàncies gràcies a una diana de Darwin Machís posterior a un greu error de Casemiro, sinó que ha tingut moltes oportunitats per igualar el duel i convertir en menys sobrenatural el miracle que ha d’obrar el Barça per revalidar el títol de la regularitat. No ho ha aconseguit, però, i el Madrid, que ha acabat demanant l’hora i perdent temps, ha deixat la Lliga vista per a sentència.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: vendetta a juliol 14, 2020 | 09:34
    vendetta juliol 14, 2020 | 09:34
    el ekipo del govierno la verguenza del pais asi asi gana el mandril
  2. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a juliol 14, 2020 | 10:22
    Guaita-que-fan-ara juliol 14, 2020 | 10:22
    La lliga ja estava sentenciada des de que van continuar-la a porta tancada. O es que no tenien la coartada perfecte entre àrbitres i VAR...etc ?
  3. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a juliol 14, 2020 | 12:30
    Doctor Strangelove juliol 14, 2020 | 12:30
    Parlar d,àrbitres i del VAR és d,equips petits. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa