Món Esport
El Madrid confirma un positiu per coronavirus
  • CA

El Reial Madrid ha confirmat que Éder Militao va donar positiu en el test de coronavirus al qual es va sotmetre la plantilla blanca aquest diumenge. El defensa brasiler, per tant, es perdrà els pròxims compromisos del conjunt madrileny, començant pel d’aquest mateix dimarts contra l’Inter de Milà a Valdebebas.

Tal com es va filtrar aquest diumenge, el positiu de Militao va encendre les alarmes a la capital d’Espanya. L’entitat merengue, no obstant això, ha deixat clar que “la resta de jugadors i el cos tècnic del primer equip, així com tots els empleats del club que treballen directament amb ells, van donar negatiu en les mateixes proves”.

“Així mateix, es confirma novament que tots, a excepció d’Éder Militao, han donat resultats negatius en els tests d’antígens realitzats aquest dilluns”, ha afegit el Madrid en el seu comunicat per deixar ben clar que no tindrà cap mena de problema a poder jugar davant l’Inter, un partit transcendental per a tots dos equips, ja que encara no han guanyat en l’actual edició de la Champions League.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa