Món Esport
El Madrid cedeix Reinier al Borussia Dortmund
  • CA

El Reial Madrid i el Borussia Dortmund han acordat la cessió del jove atacant brasiler Reinier Jesus, que jugarà a l’equip alemany durant les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2022.

Reinier va arribar al Reial Madrid el mes de gener passat procedent del Flamengo i va signar contracte fins al 2026. Després de jugar diversos partits el filial blanc, ara continuarà la seva progressió a la Bundesliga seguint una fórmula similar a la d’Achraf Hamiki, que en el seu moment també se’n va anar cedit dos anys al Dortmund.

Considerat un dels jugadors més prometedors del Brasil, Reinier Jesus Carvalho (19/01/2002, Brasília) va aterrar al Santiago Bernabéu un dia després de fer 18 anys i seguint el rastre recent dels seus compatriotes Vinicius Júnior i Rodrygo, que també van fitxar molt joves pel Madrid.

Reinir va començar a cridar l’atenció del futbol mundial l’any 2018, durant el Mundial de clubs sub-16 de Dubai, on va ser campió, màxim golejador i màxim assistent. En la seva primera temporada com a professional, es va proclamar campió de la Copa brasilera i de la Copa Libertadores amb el Flamengo.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa