Món Esport
El Madrid segueix aferrat a la lluita per la Lliga (1-3)
  • CA

Segueixen enganxats a la lluita pel títol, i al Madrid mai se’l pot donar per mort. El conjunt blanc ha sortit a la gespa de Balaídos completament centrat i amb les idees molt clares, i després d’algunes bones oportunitats, Benzema ha fet el primer gol al minut 19 de partit després d’una bona passada de Kroos (0-1).

El Madrid ha seguit amb la seva dinàmica i Vinicius ha tingut el segon a les seves botes, però, com ja ve sent usual, ha errat el xut. De totes formes, el domini blanc ha estat aclaparador en aquest tram del partit i Benzema, un altre cop a passada de Kroos, ha trobat porteria i ha ampliat la distància (0-2).

Només aquest gol ha servit per fer reaccionar als gallecs. Courtois s’ha vist obligat a salvar, per primera vegada en el partit, un gol pràcticament fet. Però res ha pogut fer al minut 40, quan Denis Suárez ha penjat una pilota a l’àrea i Santi Mina ha escurçat distàncies amb un remat creuat (1-2).

A la represa el partit s’ha endurit molt. El Celta ha buscat l’empat des de la sortida del túnel de vestidors i, de fet, Iago Aspas ha pogut fer l’empat, però en una ocasió el porter blanc, i en una altra el pal, han evitat el segon gol gallec. Els minuts han anat passant, amb un Celta centrat a buscar l’empat i un Madrid eficaç que ha cercat sentenciar el matx. I així ha estat al minut 93 quan, en una contra, Asensio ha sentenciat el matx (1-3) i ha assegurat tres punts que serveixen als blancs per seguir enganxats a la lluita per la Lliga.



Més notícies
Oshoala, jugadora del Barça | FCB
Vintè triomf consecutiu del Barça (0-4)
Notícia: Vintè triomf consecutiu del Barça (0-4)
Comparteix
Les de Lluís Cortés s'han imposat 0 a 4 al Rayo Vallecano i ja pensen en el City
Joan Gamper, fundador del FC Barcelona | FCB
Els vincles entre el Barça, el catalanisme i l’independentisme (1899-1939)
Notícia: Els vincles entre el Barça, el catalanisme i l’independentisme (1899-1939)
Comparteix
El club que presumeix de ser "Més que un club" té una història per acreditar-ho

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa