Món Esport
Lopetegui ja és discutit a Madrid
  • CA

El mal moment que travessa el Reial Madrid té un gran assenyalat: Julen Lopetegui. Els aficionats i periodistes de Madrid poden perdonar una derrota estrepitosa a la Lliga (com la golejada del Sevilla fa només una setmana) o una eliminació de la Copa del Rei en mans d’un equip inferior, però a aquests els costa pair una desfeta en competició europea. Ja es va poder veure després de la Supercopa d’Europa, que va coronar l’Atlètic de Madrid, i s’ha pogut tornar a veure després de la primera decepció del curs a la Champions.

 

El conjunt blanc va perdre al camp del CSKA de Moscou en un matx en què va evidenciar els greus problemes de gol madrilenys i la poca capacitat de reacció de l’equip de la capital espanyola i, un cop finalitzat el matx, l’entorn va dirigir les crítiques cap a l’entrenador. Els aficionats ho van fer a través de les xarxes socials i els professionals de la comunicació van emprar els seus mitjans per fer-ho. Des de la no convocatòria de Ramos i fins als retrets a les poques oportunitats que té Vinicius, i passant per les suplències de Modric i Mariano i altres aspectes com la imatge poc treballada que projecta l’equip, el Madrid no enganxa els seus seguidors.

Portada del diari 'Marca' del 3 d'octubre del 2018.
Portada del diari 'AS' del 3 d'octubre del 2018.

El Chiringuito de Jugones va anar més enllà i va fer un enquesta amb la següent pregunta: “Es menjarà els torrons?”. La seva audiència no és gens optimista (Sí 48% – 52% No), com tampoc ho són els periodistes d’altres mitjans que assenyalen que, sense Isco, Lopetegui no ha trobat un líder. La crisi a Chamartín és una realitat: i prova d’això són les constants comparacions que a Madrid fan entre l’actual entrenador i Rafa Benítez.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa