Món Esport
La UEFA obre un expedient disciplinari a Sergio Ramos
  • CA
Sergio Ramos, durant l'Ajax-Madrid.
Sergio Ramos, durant l’Ajax-Madrid. | Europa Press

El Comitè de Disciplina de la UEFA ha obert un procediment disciplinari a Sergio Ramos per “forçar una targeta groga” durant el partit entre el Madrid i l’Ajax al Johan Cruyff Arena, disputat el passat 13 de febrer. El central andalús, que estava apercebut, va fer una entrada en els minuts finals del partit d’anada dels vuitens de final de la Champions per complir sanció en la tornada i arribar net als quarts de final en cas que el seu equip s’hi classifiqués.

 

La UEFA ha expedientat Ramos després que ja confirmés el dia posterior als incidents que havia iniciat una investigació com a conseqüència de les declaracions realitzades pel futbolista en les quals reconeixia haver forçat la targeta groga. “Veient el resultat, mentiria si digués que no ha estat així. No vol dir que subestimi el rival, però en el futbol cal prendre decisions”, va afirmar el central, que encara que va intentar arreglar la situació a les xarxes socials, no se’n va sortir.

 

L’organisme que regeix el futbol europeu decidirà aquest dijous la sanció que li imposa a Ramos. Caldrà veure, llavors, si la sanció es quedarà en només un partit (el de tornada dels vuitens contra l’Ajax) o s’allarga fins a tres compromisos com en altres precedents. Si fos així, el Madrid es quedaria sense el seu capità per als quarts en cas que rubriqués al Bernabéu el bon resultat que va aconseguir al camp de l’Ajax (1-2).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa