Món Esport
La UEFA no fa els ulls grossos i castiga Sergio Ramos amb dos partits de sanció
  • CA
Sergio Ramos, durant la tornada de les semifinals de Copa contra el Barça.
Sergio Ramos, durant la tornada de les semifinals de Copa contra el Barça. | Europa Press

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol va decidir obviar la botifarra de Bale als seguidors de l’Atlètic de Madrid durant el derbi madrileny al Wanda Metropolitano, però a Europa les coses són diferents. La UEFA no ha passat per alt el fet que Sergio Ramos forcés la targeta groga en el partit d’anada dels vuitens de la Champions contra l’Ajax per arribar net a uns hipotètics quarts de final (i ho reconegués davant els mitjans de comunicació) i li ha imposat una sanció de dos partits.

 

“No t’enganyaré, veient el resultat mentiria si digués que no és quelcom que tenia present. No és per menysprear el rival ni pensar que l’eliminatòria està sentenciada, però en el futbol s’han de prendre decisions complicades“, va declarar Ramos després del partit al Johan Cruyff Arena, en els instants finals del qual va fer una entrada clara per veure l’amonestació i complir sanció en la tornada al Bernabéu d’una eliminatòria molt encarrilada (els blancs es van imposar 1-2 a Amsterdam). El Comitè de Disciplina de la UEFA va reaccionar amb una obertura d’expedient al futbolista i, ara, ha comunicat que aquest no podrà jugar fins a la tornada dels quarts de la Champions en cas que el Madrid segueixi amb pas ferm cap a al seu quart títol continental consecutiu.

 

No han servit de res els intents de Ramos d’arreglar la situació a través de publicacions a les xarxes socials i entrevistes amb mitjans de comunicació. Tampoc la propaganda mediàtica que ha impulsat, com és habitual en aquests casos, Florentino Pérez. El Reial Madrid encararà els pròxims dos partits de Champions sense el seu capità i haurà de sobreposar-se a aquesta baixa sensible si vol seguir demostrant que el seu idil·li a Europa encara no s’ha acabat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa