Món Esport
La premsa de Madrid carrega contra Lopetegui: “Crisi Real”
  • CA
Mariano, durant el partit entre l'Alabès i el Reial Madrid.
Mariano, durant el partit entre l’Alabès i el Reial Madrid. | EFE

Crisi Real“. “Com més va pitjor“. Així de contundents es mostren els dos diaris esportius principals de Madrid, el diari Marca i l’AS, respectivament. La premsa de la capital d’Espanya assenyala Julen Lopegui com al principal culpable del mal moment del Reial Madrid, però alguns articles també posen el seu punt de mira en Florentino i els futbolistes ja que “De la crisi no se salva ningú”. La falta de gol, de personalitat i de confiança d’uns homes que troben a faltar Zidane i Cristiano Ronaldo són els principals assumptes tractats en les primeres planes dels diaris.

 

“A Lopetegui se li comença a acabar el temps”, “El Madrid de Lopetegui es condemna per la seva falta de futbol i d’actitud”, “Un Madrid en caiguda lliure” i “Aturada beneïda per al Madrid” són alguns dels titulars que es poden llegir i que demostren que s’estan vivint mals moments a Chamartín.

Portada del diari 'Marca' del 7 d'octubre.
Portada del diari 'AS' del 7 d'octubre.

A Barcelona, l’altra cara de la moneda, els mitjans de comunicació aprofiten per fer més gran la ferida i, a banda de titular “Real ruïna” o “Això s’anima”, parlen de la gran oportunitat que té el Barça a Mestalla per marxa a la segona aturada per partits de seleccions de la temporada com a líders en solitari de la Lliga Santander.

Portada del diari 'Mundo Deportivo' del 7 d'octubre.
Portada del diari 'Sport' del 7 d'octubre.
Portada del diari 'L'Esportiu' del 7 d'octubre.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa