Món Esport
La Juventus no oblida el polèmic penal a favor del Madrid en la passada Champions
  • CA
Els jugadors de la Juventus, en un entrenament.
Els jugadors de la Juventus, en un entrenament. | EFE

Ja ha passat pràcticament un any del polèmic penal de Benatia sobre Lucas Vázquez que va impedir una remuntada heroica de la Juventus de Torí al Santiago Bernabéu, però els futbolistes de la Vecchia Signora no obliden el que va passar aquella nit a Madrid. El capità de l’equip de Torí, Giorgio Chiellini, s’ha encarregat de recordar-ho en una entrevista al diari Marca.

 

“No, no si us plau”, ha respost el central de 34 anys en ser preguntat si creu que el contacte va ser suficient per determinar l’eliminatòria. “Per a nosaltres no ho va ser i per als jugadors del Madrid, si. Va ser un moment complicat i difícil per a l’àrbitre. Estàvem guanyant 0-1 a Madrid, el l’últim segon del temps afegit… Imagina’t. Potser els meus companys i jo no vam actuar bé per això mateix. És un bon àrbitre, i jove. No va ser una situació agradable, però comprensible, encara que no vull que serveixi d’excusa”, ha seguit explicant Chiellini sense ànims d’afegir llenya al foc.

 

La història ho recordarà. Últim segon de partit, podia ser penal o no ser-ho. Va ser com en la final de Berlín contra el Barça, amb una situació molt semblant sobre Pogba. Ningú recorda aquella jugada. Nosaltres vam passar pàgina. Reial Madrid i Juventus són dos grans clubs. Ens vam equivocar amb l’àrbitre i hem d’oblidar-nos de tot plegat. Prou“, ha sentenciat sobre l’assumpte Chiellini, que creu que Sergio Ramos “és, merescudament, el millor defensa del món”. “És clar que falla, però fa tantes coses bé que és el millor. És un fora de sèrie”, ha analitzat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa