Món Esport
L’entrenador del Madrid culpa la premsa de la targeta forçada per Ramos
  • CA
Santiago Solari, durant la roda de premsa prèvia al Madrid-Girona.
Santiago Solari, durant la roda de premsa prèvia al Madrid-Girona. | EFE

La targeta groga forçada per Sergio Ramos en els instants finals del partit contra l’Ajax segueix portant cua. El jugador ha anat donant-li voltes durant tota la setmana i, ara, l’últim a valorar el que va passar va ser el seu entrenador. Abans de rebre el Girona, Santiago Solari ha assegurat que tot plegat s’ha produït per culpa “d’una pregunta capciosa”.

 

“No faré especulacions sobre muntatges. Respecte a això del Sergio, ell ha donat les explicacions i ha dit clarament que es referia a forçar la falta. L’acció s’explica per si mateixa, no fa falta que jo hi afegeixi res. Li van fer una pregunta capciosa. Els periodistes teniu els vostres mètodes i els respecto, però s’ha explicat i la cosa hauria d’acabar-se aquí“, ha valorat el tècnic argentí.

 

Solari també ha respost a l’altra polèmica blanca de la setmana, derivada de la denúncia de la Lliga a Bale per la seva botifarra durant el derbi madrileny al Wanda Metropolitano. “Perseguits per Tebas? No, a nosaltres ens persegueix l’Alabès, el Sevilla, l’Atlètic… i ens agradaria que ens perseguissin tots“, ha valorat l’entrenador del Madrid, que creu que a la Lliga estan en mans del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa