Món Esport
L’autor del penal inventat sobre Casemiro es va lesionar de gravetat en l’acció
  • CA
Cheick Doukouré, durant el Llevant-Madrid.
Cheick Doukouré, durant el Llevant-Madrid. | Europa Press

El Llevant ha informat que Cheick Doukouré, futbolista que va “colpejar a l’aire” en el penal sobre Casemiro que Iglesias Villanueva es va inventar en el partit entre el conjunt valencià i el Reial Madrid, es va lesionar el lligament creuat anterior del genoll esquerre en l’acció polèmica. Els de Santiago Solari es van emportar els tres punts del Ciutat de València, però ho van fer gràcies a un error de l’àrbitre principal que el VAR no va corregir. L’anàlisi mèdic confirma que el col·legiat es va equivocar.

 

“Les proves mèdiques a què s’ha sotmès a la jornada d’avui Cheick Doukouré confirmen que el migcampista pateix una lesió del lligament creuat anterior del seu genoll esquerre. Doukouré va colpejar a l’aire en intentar rebutjar la pilota i va aterrar sobre terra amb la cama esquerra completament desequilibrada“, ha anunciat aquest dilluns el Llevant mitjançant un comunicat que serveix, al mateix temps, per denunciar indirectament l’injust penal que l’àrbitre els va assenyalar.

 

El club granota no ha informat del temps de baixa de Doukouré, però si el futbolista ivorià té els lligaments trencats, haurà de passar per la sala d’operacions i es perdrà el que queda de temporada (com a mínim). Sigui com sigui, aquest contratemps, que ja va suposar que el Llevant deixés de sumar un punt, també podria tenir conseqüències negatives a llarg termini.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa