Món Esport
L’Atlètic no calla i destapa els errors arbitrals a favor del Madrid durant el derbi
  • CA
Els jugadors de l’Atlètic de Madrid protesten una decisió de l’àrbitre durant el derbi madrileny. | EFE

El Madrid va aprofitar el derbi del Wanda Metropolitano per reenganxar-se a la Lliga i recuperar, després de molts mesos, la segona posició de la classificació. Però no ho va fer sense polèmica. L’actuació de l’àrbitre català Xavier Estrada (i l’absència de correccions del VAR) va marcar de forma clara el partit i a l’Atlètic de Madrid no li ha tremolat la mà a l’hora de denunciar-ho públicament.

 

El club matalasser ha publicat tres fotografies a les xarxes socials que demostren tres errors arbitrals a favor del Madrid. En primer lloc, el penal sobre Vinícius que va suposar l’1-2 es va assenyalar després d’una falta a fora de l’àrea; després, també s’han queixat d’un gol mal anul·lat a Morata i també d’un possible penal que Estrada i el VAR es van empassar. Amb algunes d’aquestes tres accions hi ha marge per a la interpretació, però en d’altres la realitat és la que és.

 

 

El món del futbol i la polèmica segueixen anant de la mà tot i les millores tecnològiques i les seves aplicacions en l’esport. Al final, malgrat l’entrada del VAR, les decisions arbitrals són humanes i, per tant, no poden ser perfectes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa