Món Esport
L’Atlètic de Madrid, sobre el nou favor arbitral al Madrid: “La història interminable”
  • CA
Els jugadors de l'Atlètic de Madrid protesten una decisió de l'àrbitre durant el derbi madrileny.
Els jugadors de l’Atlètic de Madrid protesten una decisió de l’àrbitre durant el derbi madrileny. | EFE

Les xarxes socials es van omplir de fotomuntatges i crítiques a Casemiro per la seva piscina, que va propiciar el triomf del Reial Madrid al camp del Llevant. Dues setmanes després d’un derbi madrileny molt polèmic, l’Atlètic de Madrid va aprofitar el seu compte de Twitter per denunciar el tracte de favor del qual, segons el seu parer, gaudeix el seu etern rival.

 

El club matalasser va aprofitar que aquest diumenge se celebrava la nit dels Òscars per enviar un dard enverinat al Madrid. “La nit dels Òscar ha començat molt bé. Una pel·lícula? La història interminable”, va publicar l’Atlètic de Madrid en clara referència al penal inexistent sobre Casemiro. “Com a gran pisciner que vaig ser, puc dir que Casemiro està al nivell de Michael Phelps!”, va afegir-hi la llegenda matalassera Paulo Futre.

 

 

La cosa no va acabar aquí. Dani Carvajal, jugador del Madrid sempre actiu a les xarxes socials, va contestar l’Atlètic de Madrid amb un record de les finals de la Champions que els madridistes van guanyar als matalassers.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa