Món Esport
Benzema, condemnat a un any de presó pel cas del vídeo sexual
  • CA

Karim Benzema, davanter francès del Reial Madrid, ha estat condemnat a un any de presó condicional i a una multa de 75.000 euros després de ser considerat culpable de complicitat en l’intent de xantatge amb un vídeo de contingut sexual al seu excompany a Les Bleus Mathieu Valbuena. Així ho ha dictaminat la justícia gal·la, concretament el Tribunal de Versalles, que ha comunicat la seva sentència d’un cas que va sortir a la llum ja fa sis anys. “Karim Benzema es va involucrar personalment amb insistència per intentar convèncer Mathieu Valbuena perquè es reunís amb el seu home de confiança”, ha explicat el tribunal, segons recull el diari L’Équipe.

La Fiscalia havia sol·licitat per a Benzema una pena de presó condicional de deu mesos i una multa de 75.000 euros, una sol·licitud que la defensa del futbolista havia considerat fora de lloc perquè no havia fet “res” i demanant la seva absolució. Tanmateix, aquesta ha estat la seva condemna final. Cal tenir en compte, però, que Benzema no haurà d’entrar a presó, ja que es tracta d’una pena suspesa, és a dir, si compleix les condicions que se li han imposat des dels tribunals, podrà continuar en llibertat, això sí, condicional. Per tant, podrà continuar ajudant el Reial Madrid, sempre que no torni a delinquir o que apareguin novetats sobre el cas que l’incriminin encara més. A més a més, la Federació Francesa de Futbol (FFF) ja ha advertit que aquesta condemna no li suposarà cap problema per seguir jugant amb la selecció.

Cal tenir en compte que Karim Benzema recorrerà aquesta sentència, encara que només impliqui l’entrada a presó en cas de reincidència. Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass i Karim Zenati, els altres quatre acusats, també han estat declarats culpables pel tribunal.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Roben a la casa d’Ansu Fati amb la família a l’interior
Notícia: Roben a la casa d’Ansu Fati amb la família a l’interior
Comparteix
Els fets van ocórrer durant el derbi, quan el futbolista era al Camp Nou
Sergio Ramos, a França | París Saint-Germain FC
L’estranya afició per la qual Sergio Ramos perd una fortuna milionària
Notícia: L’estranya afició per la qual Sergio Ramos perd una fortuna milionària
Comparteix
El futbolista del PSG inverteix un dineral a fons perdut en una eugassada a Sevilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa