Món Esport
Jovic, aïllat del Madrid per risc de coronavirus
  • CA

Luka Jovic, jugador del Reial Madrid, ha estat aïllat a casa seva després d’estar en contacte amb un amic que ha donat positiu per coronavirus, segons ha informat La Sexta i han confirmat els principals mitjans de comunicació especialitzats en informació del club blanc. El davanter serbi, sempre tenint en compte la informació citada, fa dos dies que no s’entrena i s’ha sotmès a unes primeres proves de Covid-19 que han donat negatiu.

El futbolista de l’equip madrileny s’haurà de fer més tests per assegurar-se que no pateix el virus abans de tornar a la disciplina del Madrid. En principi, normativament, un segon negatiu ja permetria a Jovic reprendre l’activitat, però el club blanc serà fidel al seu protocol particular i no l’incorporarà a la dinàmica del conjunt que dirigeix Zidane fins que estigui completament segur que no és positiu. Tota precaució, segons transmeten des del Santiago Bernabéu, és poca.

La primera temporada de Jovic al Reial Madrid, que va pagar 60 milions d’euros pels seus serveis, està sent força decebedora. El futbolista no és notícia pel que fa fora dels terrenys de joc, on només ha celebrat dos gols i repartit dues assistències en menys de 800 minuts disputats, sinó que centra l’atenció mediàtica pels seus afers extraesportius. Durant el confinament va ser acusat de saltar-se la quarantena a Sèrbia, es va lesionar entrenant a casa seva i va celebrar una barbacoa que no complia amb la normativa establerta per les autoritats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa