Món Esport
L’estratègia de Gaspart per entorpir l’arribada d’Mbappé al Madrid
  • CA

L’expresident del Futbol Club Barcelona Joan Gaspart ha concedit una entrevista a Onda Cero de la qual han transcendit unes declaracions força curioses sobre la possible arribada del davanter francès Kylian Mbappé al Reial Madrid. Gaspart està convençut que l’astre parisenc abandonarà el PSG per aterrar a l’equip blanc, però a la vegada ha explicat què faria ell per impedir-ho. “Desgraciadament, Florentino fitxarà Mbappé… tot i això, jo ja estaria instal·lat a París per intentar enredar i endarrerir aquest fitxatge”, ha confessat.

Així doncs, Gaspart ha revelat aquesta peculiar estratègia per complicar les coses al president blanc, Florentino Pérez. Si bé està clar que no és quelcom que durà a terme ell mateix ara per ara, aquestes declaracions serveixen per entendre com pot funcionar el mercat de fitxatges del món del futbol, o com a mínim com funcionava durant l’època en què Gaspart va ser president del club i vicepresident de Josep Lluís Núñez. De fet, ha explicat que es va “disfraçar de cambrer” per poder fitxar Ronaldo Nazario. Això sí, a la vegada ha manifestat la seva admiració cap a la figura del Florentino “empresari”, però també ha deixat clar que “com a president del Madrid l’odio amb tot l’afecte del món”.

Com ja ha fet en moltíssimes altres ocasions, Gaspart ha tornat a fer una dura autocrítica de la seva etapa com a president del Barça: “Jo no m’hauria votat a mi mateix”. Ara bé, ha volgut treure pit de la seva tasca com a vicepresident i també ha defensat la gestió de Josep Maria Bartomeu: “S’ha pogut equivocar en moltes coses, però estic segur que no ha posat la mà a la caixa”. Finalment, ha confessat que va votar Víctor Font a les darreres eleccions del club, mentre que també ha volgut ser diplomàtic i, sobretot, barcelonista, i ha tancat files amb Joan Laporta: “És el meu president i estic convençut que sabrà salvar la situació”.



Més notícies
Sergio Ramos, durant un entrenament | PSG
Sergio Ramos rep un cop duríssim
Notícia: Sergio Ramos rep un cop duríssim
Comparteix
La seva recuperació ha tornat a patir un imprevist i el seu debut amb el PSG haurà d'esperar
Bartomeu i Laporta, en arxiu | El Món
Foc creuat entre Bartomeu i la directiva de Laporta
Notícia: Foc creuat entre Bartomeu i la directiva de Laporta
Comparteix
L'expresident ha contraatacat i el vicepresident Romeu ha respost

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa