Isco es justifica després de criticar els manifestants de Vox

El migcampista malagueny del Reial Madrid s’ha vist obligat, davant les crítiques, a deixar clar que “no soc verd, ni vermell, ni taronja, ni blau…”

El jugador del Reial Madrid Isco Alarcón ha aclarit que no té cap afiliació política i “simplement” és un “espanyol més” per sortir al pas de les crítiques que ha rebut per una manifestació que va realitzar ara fa uns dies a les xarxes socials. El migcampista blanc va donar suport a una piulada del cantant Rayden amb una foto d’una samarreta amb les sigles ACAB (Tots els Cayetanos són Bastards, en anglès) en al·lusió als manifestants de Vox contra el govern espanyol.

“Passava per aquí simplement per aclarir que jo no soc verd, ni vermell, ni taronja, ni blau… simplement soc un espanyol més. Decebut, cansat i preocupat davant una situació tan insòlita com aquesta“, ha escrit Isco en el seu perfil oficial d’Instagram. “Aterrit amb la quantitat de víctimes que ha causat aquesta pandèmia”, ha afegit el malagueny, l’opinió del qual, diu, “si a algú li interessa”, “és que és l’hora que els polítics (siguin del partit que siguin) estiguin units. A mi amb aquestes actituds no em representa cap. És moment de ser responsables”, ha sentenciat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isco Alarcon Suarez (@iscoalarcon) on

Més informació

Nou comentari