Indignació amb el Madrid per una golejada escandalosa del seu benjamí (0-31)

“Els clubs grans haurien d'utilitzar estratègies esportives per evitar aquestes golejades”, ha valorat el Villaverde San Andrés, l’equip derrotat

Polèmica amb un equip del planter del Reial Madrid. Aquest cap de setmana, el benjamí del club blanc ha protagonitzat una golejada escandalosa al SAD Villaverde San Andrés en un partit corresponent al grup 14 de la categoria Preferent. L’equip merengue no ha tingut pietat del seu rival, ha fet 31 gols i no n’ha rebut cap.

El resultat no ha passat desapercebut i molts usuaris han criticat a les xarxes socials l’actitud dels joves futbolistes del Madrid. “Mostrem la nostra indignació davant aquesta mena de situacions en el futbol formatiu. D’una banda, els clubs grans haurien d’utilitzar estratègies esportives per evitar aquestes golejades. De l’altra, des de la Federació cal fer una reestructuració de les categories”, ha publicat el Villaverde en el seu perfil oficial de Twitter.

El Madrid, per la seva banda, no s’ha posicionat al respecte. No s’ha disculpat, però tampoc ha fet cap publicació amb el resultat de l’enfrontament i s’ha limitat a informar que el seu equip benjamí ha guanyat en la seva estrena a la Lliga.

Més informació

Nou comentari