La increïble capacitat del Madrid per salvar-se en els últims minuts

La típica "sort" dels blancs s'ha fet palesa, especialment, en les últimes tres jornades

Lliga decidida. O això semblava fa tres setmanes quan Madrid i Barça es col·locaven a molts punts de l’Atlètic de Madrid. Així i tot, els matalassers han abaixat el ritme, no han tingut la fortuna de la seva part i, a més a més, els seus perseguidors han premut l’accelerador fins a escurçar la distància.

El Barça ha millorat el seu joc, ha remuntat eliminatòries i ha rentat la seva imatge d’equip enfonsat. El cas del Madrid, però, és més particular. En les últimes tres jornades, els blancs han aconseguit salvar punts en els últims deu minuts de partit. Aquest fet, els permet avui dia seguir enganxats al tren de la competició.

Davant la Reial Societat el Madrid va empatar al minut 89′ amb un gol de Vinicius. Enfront l’Atlètic de Madrid, la setmana passada, Benzema va salvar els mobles d’un equip en descomposició davant un rival molt superior, i ahir el francès va tornar a fer de les seves per remuntar un marcador advers davant l’Elx. És un tòpic, però al Madrid mai se’l pot donar per mort fins que no ho està.

Més informació

Nou comentari