Gran gest de la plantilla del Madrid contra el masclisme

S'han solidaritzat amb la portera del primer equip femení Misa Rodríguez

El primer equip masculí del Reial Madrid ha tingut un gest a les xarxes socials per denunciar el masclisme que pateixen les futbolistes. Tot plegat ha començat quan la portera del primer equip femení, Misa Rodríguez, ha compartit una fotografia en la qual se la podia veure a ella amb la samarreta merengue celebrant un gol i una altra de Marco Asensio celebrant la seva diana contra el Liverpool en el partit de l’anada dels quarts de final de la Champions. La jugadora ha afegit el text “La mateixa passió”. La seva piulada s’ha omplert de missatges masclistes per fer burla o desprestigiar la portera i l’ha acabat retirant per les pressions.

Poc després, però, el mateix Marco Asensio ha fet la mateixa piulada des del seu compte de Twitter. Ha escrit el mateix text i la seva publicació ha estat tot un èxit. Ha afegit: “Que ningú t’impedixi dir què penses”. Els futbolistes Vinícius Junior i Thibaut Courtois han aplaudit el gest d’Asensio.

Poc després, però, la solidaritat del primer equip masculí amb la portera Misa ha estat encara major, quan molts dels jugadors han compartit la mateixa imatge, substituint Asensio per ells mateixos. És el cas, per exemple, de Casemiro, Marcelo o Lucas Vázquez. La jugadora no ha refet la piulada, però ha retuitat totes aquestes publicacions com a mostra d’agraïment.

Més informació

Nou comentari