Món Esport
Cop duríssim per al madridisme: Florentino renuncia a Mbappé
  • CA

El serial dels darrers dies del mercat de fitxatges ha arribat al seu punt final. Segons ha avançat RMC Sport, el Reial Madrid s’ha retirat de les negociacions per incorporar el davanter francès Kylian Mbappé. D’aquesta manera, el París Saint-Germain (PSG) ha guanyat aquesta batalla a Florentino Pérez. El president merengue va realitzar tot just fa una setmana una primera oferta per a l’astre parisenc de 160 milions d’euros, però els propietaris qatarians van rebutjar-la. Florentino va pujar fins als 170 milions amb 10 més en variables, però el PSG va continuar sense acceptar i es va remetre als 220 milions d’euros que van anunciar públicament. Ara, segons RMC Sport, el Madrid ha abandonat definitivament les negociacions, ja que no està disposat a arribar a la xifra que demanen els francesos.

De tota manera, això no és un fins mai, sinó que abans de final d’any tornarem a tenir notícies de l’interès del Reial Madrid per Kylian Mbappé. El jugador francès podrà negociar amb qualsevol club a partir del pròxim mes de gener, ja que quedarà lliure l’any vinent. Ara bé, segons ha avançat també el mitjà gal RMC Sport, el PSG treballarà a contrarellotge en l’intent de renovació de la seva estrella. A favor hi tenen diversos arguments, i és que Mbappé està encantat de poder jugar al costat de Leo Messi. Si el conjunt francès s’acaba convertint en un equip guanyador, el davanter parisenc podria estar interessant en continuar fent història al costat del millor jugador del món i Neymar Jr.



Més notícies
Emerson celebra un gol amb els seus companys | FC Barcelona
El Barça, a un pas de vendre Emerson per un preu estratosfèric
Notícia: El Barça, a un pas de vendre Emerson per un preu estratosfèric
Comparteix
Segons el diari Sport, el club blaugrana es trobaria en negociacions avançades amb el Tottenham
Ilaix Moriba, durant un partit | Europa Press
El Leipzig accedeix a pagar el que el Barça demana per Ilaix
Notícia: El Leipzig accedeix a pagar el que el Barça demana per Ilaix
Comparteix
El traspàs del jugador de la Masia al club alemany és imminent

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Duro es gastarse 120 + 20 en variables por Coutinho y ahí lo ves cada finde.. a agost 30, 2021 | 22:20
    Duro es gastarse 120 + 20 en variables por Coutinho y ahí lo ves cada finde.. agost 30, 2021 | 22:20
    Hombre, si le sale bien le puede salir gratis. Yo creo que Duro es que Coutinho te haya costado 120 kilos + 20 variables y ver lo que juega cada fin de semana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa